Een glimlach op uw gezicht

Ervaar

wat onze klanten zeggen


Benieuwd hoe onze klanten hun dag op het water ervaren hebben? Lees hun recensies en wie weet bent u de volgende die deze unieke belevenis gaat ervaren.

Boek nu en ervaar het zelf

Ton Gerritsen

Het was een superdag! We waren uitgenodigd door een zakenrelatie van mij. Hij gaf ons deze dag cadeau. Patrick nam mij en mijn zakenrelatie mee naar Zeewolde voor een lekker kopje koffie met gebak. Op advies van Patrick zijn wij eerst de haven van Bunschoten-Spakenburg binnengevaren om vervolgens door te varen naar de haven van Huizen. Patrick moest nog wel even aanleggen onderweg om wier uit de jetmotor te verwijderen. Dapper hoor dat koude water in. In de haven van Huizen heerlijk uitgebreid kunnen lunchen. Gelukkig hebben we zelf ook achter het stuur mogen zitten en de gashendel kunnen bedienen van deze prachtige Hermes Speedster. Wat mij betreft de Porsche onder de speedboten. Mijn gast, Meindert Aldenkamp, Brand Ambassador of Spectral, was dankbaar dat ik hem had uitgenodigd. Een geweldige dag beleefd Patrick. Je bent een geweldige professionele gastheer. Een dikke 10 voor deze dag. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Meindert Aldenkamp

De boot, de luxe eraan, dat is heel mooi om te ervaren. Patrick is een keurige jongen, netjes en hij doet het goed. Een commerciële jongen. Zo’n dag is zeker een mooie ervaring om je klantennetwerk aan te kunnen bieden. Ik heb dit nu meegemaakt, maar ik zal dit zelf ook gaan gebruiken voor mijn netwerk. Het is een mooi middel om mensen te bereiken.

Huib van de Vecht

Wij hebben met veel plezier op de Loosdrechtse Plassen en op de Vecht gevaren. Patrick is een goeie jongeman die de boot als geen ander kent en overal kan komen. In combinatie met de lunch was het voor ons een schitterende dag.

Onze klanten

Boek uw onvergetelijke dag

Neem telefonisch contact op met schipper Patrick Fliers