Bijzonder belevenis met een unieke speedboot

Wat maakt
Rièra anders?

een boottocht in
een unieke speedboot


Enthousiasme, plezier en een glimlach op mijn gezicht. Dat zijn voor mij drijfveren geweest om te starten met mijn eigen onderneming. De bedrijfsnaam Rièra betekent in het Catalaans ”Hij zal lachen”. Iets wat op mijzelf van toepassing is, maar ook ontstaat bij alle klanten wanneer ze oog in oog staan met de Hermes Speedster.

Samen met uw eigen schipper neemt Rièra u mee in deze unieke boot die verder nog niet op de Nederlandse wateren vaart. Dat maakt Rièra bijzonder en biedt u een belevenis die u niet wilt missen. U zult dan ook merken dat u op het water niet onopgemerkt zal blijven en veel kijkers zal trekken.

Patrick Fliers

Al van kleins af aan ben ik al een enorme fan van exclusieve voertuigen en was het mijn droom om deze zelf te besturen. Deze droom werd op mijn 18de realiteit en sindsdien rijd ik regelmatig als privéchauffeur voor ondernemers en bruiloften in onder andere Bentley’s, Ferrari’s, een Mercedes Maybach en diverse oldtimers.

Maar hoe kom ik in de boten branche terecht? Op vakantie huurde ik samen met mijn ouders in Empuriabrava een speedboot waarbij ik volop van de vrijheid genoot en uren naar het vloeiende water kon kijken die achter de boot wegschoot. Hier kan ik uren lang naar blijven kijken. Toen ik in april 2019 de Hermes Speedster tegen het lijf liep kwam dit gevoel terug en was ik meteen verkocht. Een exclusieve speedboot die voldoet aan al mijn wensen en mij het gevoel geeft dat ik met een Porsche 356 over het water zweef. Hier moest ik wat mee dacht ik bij mezelf.

Na een introductie en rondvaart met Nick Frens wist ik het, deze ervaring en enthousiasme moet ik met anderen delen! Daarom ben ik mijn eigen onderneming gestart en verhuur ik mezelf als schipper in een unieke speedboot om (zakelijke) relaties een bijzondere ervaring te laten beleven die ze nooit zullen vergeten.


Met vriendelijke groet,


Patrick Fliers
Directeur Rièra B.V.

Op de hoogte blijven?

Volg ons via onze social media kanalen en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van ons bedrijf, onze ligplaats, evenementen en foto's van de Hermes Speedster.