Over Rièra

Wat maakt
Rièra anders?

Een boottocht in
een unieke speedboot


Enthousiasme, plezier en een glimlach op mijn gezicht. Dat zijn voor mij drijfveren geweest om te starten met mijn eigen onderneming. Sinds kleins af aan ben ik al een enorme fan van exclusieve voertuigen en straal ik van blijdschap als ik zo’n voertuig zie.

Niet voor niets betekent Rièra “lachen”. Iets wat voor mijzelf van toepassing is, maar ook op de gezichten van mijn klanten wanneer ze oog in oog staan met de Hermes Speedster of in een sportwagen zitten.

Samen met jouw eigen schipper neemt Rièra jou mee in deze unieke boot die verder nog niet op de Nederlandse wateren vaart. Je zal dan ook merken dat je niet onopgemerkt zal blijven en veel kijkers zal trekken. Dat maakt Rièra zo bijzonder en zeker een belevenis die je niet wilt missen! Ben jij er klaar voor?!

Hermes Speedster

Patrick Fliers

Sinds kleins af aan ben ik al een enorme superfan van exclusieve voertuigen en was het mijn droom om zelf zulke voertuigen te besturen. Deze droom werd op mijn achtiende realiteit en sindsdien rijd ik regelmatig als privéchauffeur voor ondernemers en bruiloften in onder andere Bentley’s, Ferrari’s, een Mercedes Maybach en oldtimers.

Maar hoe kom ik in de botenbranche terecht? Nou, dat zal ik je vertellen. Op vakantie huurde ik samen met mijn ouders in Empuriabrava een speedboot waarbij ik volop van de vrijheid genoot en uren naar het vloeiende water kon kijken die achter de boot wegspoot. Toen ik in april 2019 de Hermes Speedster tegen het lijf liep, kwam dit gevoel terug en was ik meteen verkocht. Een exclusieve speedboot dat voldoet aan al mijn wensen en mij het gevoel geeft dat ik met een Porsche 356 over het water zweef. Hier moest ik wat mee dacht ik bij mezelf.

Na een introductie en rondvaart met Nick Frens wist ik het. Deze ervaring en enthousiasme moet ik met anderen delen! Daarom ben ik mijn eigen onderneming gestart. Nu verhuur ik mezelf als schipper in een unieke speedboot om (zakelijke) relaties en bruidsparen een unieke ervaring te laten beleven die ze nooit zullen vergeten.


Met vriendelijke groet,


Patrick Fliers
Rièra B.V.

Op de hoogte blijven?

Volg ons via onze social media kanalen en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van ons bedrijf, onze ligplaats, evenementen en foto's van de Hermes Speedster.