“Bijzonder belevenis met een unieke speedboot”

Wat maakt
Rièra anders?

een boottocht in
een unieke speedboot


Enthousiasme, plezier en een glimlach op mijn gezicht. Dat is de drijfveer waarmee ik mijn eigen onderneming ben begonnen onder de naam Rièra. Niets voor niets heb ik voor deze naam gekozen, want het heeft een toepasselijke betekenis, het betekent namelijk “lachen”.

U zal dan ook merken dat u een glimlach op uw gezicht krijgt wanneer u oog in oog staat met de Hermes Speedster. Dat krijg ik zelf ook keer op keer wanneer ik de Hermes Speedster in het water zie liggen om gevaren te worden.

Samen met uw eigen schipper neemt Rièra u mee in een unieke boot die nog niet op de Nederlandse wateren vaart. Dat maakt Rièra uniek en biedt u een belevenis die u niet wilt missen. U zult dan ook merken dat u op het water niet onopgemerkt zal blijven en veel kijkers zal trekken.

Patrick Fliers

Sinds kleins af aan ben ik al een enorme superfan van exclusieve voertuigen en was het mijn droom om zelf zulke voertuigen te besturen. Deze droom werd op mijn 18de realiteit en sindsdien rijd ik regelmatig als privéchauffeur voor ondernemers en bruiloften in onder andere Bentley’s, Ferrari’s, een Mercedes Maybach en oldtimers.

Maar hoe kom ik in de boten branche terecht? Nou, dat zal ik u vertellen. Op vakantie huurde ik samen met mijn ouders in Empuriabrava een speedboot waarbij ik volop van de vrijheid genoot en uren naar het vloeiende water kon kijken die achter de boot wegschoot. Hier kan ik uren lang naar blijven kijken. Toen ik in april 2019 de Hermes Speedster tegen het lijf liep kwam dit gevoel terug en was ik meteen verkocht. Een exlusieve speedboot dat voldoet aan al mijn wensen en mij het gevoel geeft dat ik met een Porsche 356 over het water zweef. Hier moest ik wat mee dacht ik bij mezelf.

Na een introductie en rondvaart met Nick Frens wist ik het, deze ervaring en enthousiasme moet ik met anderen delen! Daarom ben ik mijn eigen onderneming gestart. Nu verhuur ik mezelf als schipper in een unieke speedboot om (zakelijke) relaties een unieke eraring te laten beleven die ze nooit zullen vergeten.


Met vriendelijke groet,


Patrick Fliers
Directeur Rièra B.V.

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Instagram, Facebook en LinkedIn en blijf up-to-date van onze ligplaats, foto's van de Hermes Speedster, evenementen en meer.