Ondernemers

Hermes Speedster

Stel je eens voor...


De zon in je gezicht, de wind door de haren, het water spettert op je armen en de krachtige motor van onze Hermes Speedster brullend in je oor. Dat geeft toch een heerlijk gevoel van ultieme vrijheid?

Dat vinden wij nu ook. Die passie delen we graag met jou. Liefde voor de mooie dingen van het leven, dat is pas puur genieten.

Boek nu jouw vaartocht en geniet al vanaf € 495,- excl. BTW samen met een (zaken)relatie van een 2 uur durende vaartocht op het Veluwemeer*. Zelf varen? In het bijzijn van de schipper, krijg je ook nog eens de mogelijkheid om zelf alle paardenkrachten te temmen.

Waar krijg je dat voor die prijs? Een kleine investering in de relatie met jouw klant. En wij verzekeren je, genieten gegarandeerd.

Neem contact op
Hermes Speedster

"Zo’n dag is zeker een mooie ervaring om je
klantennetwerk aan te kunnen bieden."

~ Dhr. M. Aldenkamp

Uniek relatiegeschenk


Wil je een vaartocht met de Hermes Speedster aan jouw (zaken)relatie cadeau doen? Dan verzorgen wij een mooi verpakt relatiegeschenk voor jou. Zo schenk je jouw (zaken)relatie een onvergetelijke dag op het water. Je kunt kiezen uit een geschenk voor een vaartocht van 2 uur, 4 uur of 6 uur.


Voor het aanvragen van dit unieke relatiegeschenk kan je contact opnemen met Patrick via info@riera.nl of door te bellen naar +31 (0)6 30 62 65 88

Hermes Speedster

Huur een unieke speedboot met schipper

Met een eigen schipper varen, waar en wanneer jij dit wilt, en eventueel ook inclusief een lunch of diner. Een unieke ervaring voor jou en je (zakelijke) relaties compleet door Rièra verzorgd. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Boek jouw unieke belevenis

Hermes Speedster

Een uniek uitje met een Porsche op het water. Onze Hermes Speedster is een klassieke speedboot die geïnspireerd is op de Porsche 356 uit 1959 die jou en jouw (zakelijke) relaties in retrostijl over het water vervoert.

Hermes Speedster

Vaar waar en
wanneer jij dit wilt

Boek telefonisch jouw vaartocht en beleef samen met jouw eigen schipper een dag vol spektakel. Ontdek Harderwijk (het Saint-Tropez van Nederland) op een wel hele bijzondere manier. Liever op een andere locatie varen? Vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact op
Bentley Continental

Haal- en brengservice

Jullie bijzondere belevenis nog specialer maken? Dat kan! Met de haal- en brengservice van Rièra word je met een Bentley naar de speedboot vervoerd en bij terugkomst afgezet op een bestemming naar wens. Deze optie is al vanaf € 150,- excl. BTW bij te boeken. Voor deze prijs hanteren wij een rijafstand enkele reis van 60 minuten vanaf Harderwijk.

Boek uw privéchauffeur

Op de hoogte blijven?

Volg ons via onze social media kanalen en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van ons bedrijf, onze ligplaats, evenementen en foto's van de Hermes Speedster.

Patrick Fliers

Boek jouw onvergetelijke dag

Neem telefonisch contact op met schipper Patrick Fliers