Contact

Klaar voor jouw
onvergetelijke dag?

Neem dan gauw contact op met Patrick Fliers


Rièra is er voor de bruidsparen die een uniek vervoersmiddel zoeken waarbij onze schipper jullie veilig, in retrostijl en in luxe naar de trouw- of feestlocatie brengt.

Rièra is er voor de ondernemers die hun (zakelijke) relaties een bijzondere belevenis op het water cadeau willen geven en/of jouw zakelijke afspraak op een unieke locatie wilt houden.

Rièra is er voor families, vrienden en gezinnen om hun gezellig dagje uit nog specialer te maken en de omgeving op een manier te ontdekken als nooit te voren!

Hermes Speedster

Patrick Fliers

Neem contact op met de schipper die alles over de Hermes Speedster kan vertellen, zijn enthousiasme, passie en plezier dolgraag met jou wil delen en je een onvergetelijke dag op het water wil laten beleven!

+31 (0)6 30 62 65 88
patrick@riera.nl

Heb je nog vragen?

Meer weten over de mogelijkheden? Een vraag over de mogelijke kosten? Weten waar je kan varen? Of vragen over de Hermes Speedster? Stel ze gerust via het contactformulier en krijg binnen twee werkdagen een antwoord terug.

* deze gegevens zijn verplicht en worden enkel gebruikt om antwoord te geven op de door jou gestelde vraag

Op de hoogte blijven?

Volg ons via onze social media kanalen en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van ons bedrijf, onze ligplaats, evenementen en foto's van de Hermes Speedster.