Bruiloften

Hermes Speedster

Opzoek naar iets speciaals voor jullie bruiloft?

Stap in het huwelijksbootje


Op een zeer bijzondere manier in het huwelijksbootje stappen? Dat kan bij ons letterlijk met een vaartocht in onze Hermes Speedster waarbij jullie in retrostijl op je trouw- of feestlocatie arriveren. En het bijzondere is, dat je jullie (dag)gasten mee kunt laten varen.


Voor jullie bruiloft huur je onze boot inclusief schipper al vanaf € 795,-* incl. BTW. Je hebt dan 4 uur lang de tijd om met jouw geliefden te genieten van al het moois dat wij te bieden hebben.

Neem contact met ons op
Hermes Speedster
"Wat was het een geweldige ervaring!"

Als verrassing was er geregeld dat wij als bruidspaar met de boot naar de feestlocatie zouden worden gebracht. De mooie boot paste precies in ons kleurenthema blauw, wat een plaatje. Ik als bruid kwam mede dankzij Patrick schoon en droog aan op de boot en geloof me dit was even een kleine uitdaging haha! Het was heerlijk om even als kersvers bruidspaar lekker uit te waaien op het water en te genieten van de omgeving. Niet alleen wij maar ook de daggasten konden aan het einde van de middag ook nog even genieten van een spectaculair boottochtje, volle kracht vooruit en met veel spetterende bochten wat heeft iedereen genoten! Patrick je was een geweldige gastheer/schipper, heel erg bedankt we zullen deze ervaring niet snel vergeten!

Groetjes,
Arjan & Janine van der Weerd

Opzoek naar luxe vervoer op de weg?

Stap dan in onze trouwauto


Je kunt bij ons ook een onvergetelijke dag per auto beleven. Met onze Bentley kunnen jij en jouw partner in luxe van en naar iedere locatie vervoerd worden. Onze privéchauffeur communiceert met de ceremoniemeester, houdt de planning in de gaten en denkt graag met jullie mee.


Voor jullie bruiloft huur je onze auto al vanaf € 495,-** incl. BTW. Jij en jouw partner kunnen dan genieten van wat écht belangrijk is die dag, namelijk elkaar!

Bentley Continental

Onze werkwijze

Het is jullie grote dag en willen niet voor verassingen komen te staan! Dat begrijpen wij maar al te goed! Wil je gebruik maken van onze diensten? Dan gaan we als volgt te werk:

Hermes Speedster

Stap 1 - Kies jullie voertuig

Kies het vervoer dat bij jullie past en laat je ontzorgen. Lijkt alles je leuk en kun je niet kiezen? Bel ons gerust voor vragen of maak een afspraak om het voertuig in het echt te bekijken.

Laat je door onze ervaren schipper of chauffeur vervoeren of kies ervoor om een hele dag vervoerd te worden in luxe door beide voertuigen te combineren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

  • De Hermes Speedster
  • Een luxe sportwagen
Hermes Speedster

Stap 2 - Maak kennis met de schipper

Van jullie grote dag moeten jullie puur genieten! Daarom worden onze voertuigen door een schipper of privéchauffeur van Rièra bestuurt.

Voor jullie en voor mij is een goede klik van groot belang. Daarom kom ik graag vrijblijvend langs om gezellig kennis te maken, naar jullie wensen te luisteren en de mogelijkheden te bespreken.

Patrick Fliers

Stap 3 - jullie dag bespreken

Wij weten dat bij het organiseren van een bruiloft veel komt kijken. Daarom nemen wij ruim van te voren jullie volledige dag zorgvuldig door.

Ons doel is om jullie te ontzorgen, zodat jullie puur kunnen genieten van jullie grote dag! Daarom bespreken we zoal:

  • het tijdstip voor het opstappen
  • een geschikte op- en afstaplocatie
  • de fotomomenten op de speedboot en aan het land
  • de communicatie met de ceremoniemeester(s)
  • extra wensen

Op de hoogte blijven?

Volg ons via onze social media kanalen en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van ons bedrijf, onze ligplaats, evenementen en foto's van de Hermes Speedster.

Patrick Fliers

Boek jouw onvergetelijke dag

Neem telefonisch contact op met schipper Patrick Fliers