Ondernemers

Hermes Speedster

Jouw zakelijke relatie

een bijzondere belevenis schenken?


Samen met jouw (zakelijke) relaties de Nederlandse wateren ontdekken als nooit tevoren. Stap in de Hermes Speedster en ervaar met onze schipper hoe het is om in een retro Porsche 356 over het water te zweven. Een unieke ervaring die compleet door Rièra kan worden verzorgd.

Neem contact op
Hermes Speedster

"Zo’n dag is zeker een mooie ervaring om je
klantennetwerk aan te kunnen bieden."

~ Dhr. M. Aldenkamp

Afmeren in retrostijl

voor een culinaire tussenstop


Maak jullie dag op het water nog specialer! Vaar met jouw (zakelijke) relatie in retrostijl naar een van onze aanbevolen restaurants en geniet van een verzorgde lunch of diner aan het water.

Hermes Speedster

Huur een unieke speedboot met schipper

Met een eigen schipper varen, waar en wanneer jij dit wilt, en eventueel ook inclusief een lunch of diner. Een unieke ervaring voor jou en je (zakelijke) relaties compleet door Rièra verzorgd. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Huur jouw unieke belevenis

Hermes Speedster

Een uniek uitje met een Porsche op het water. Onze Hermes Speedster is een klassieke speedboot die geïnspireerd is op de Porsche 356 uit 1959 die jou en jouw (zakelijke) relaties in retrostijl over het water vervoert.

Hermes Speedster

Vaar waar en
wanneer jij dit wilt

Beleef samen met jouw eigen schipper een dag vol spektakel. Ontdek Harderwijk (het Saint-Tropez van Nederland), de grachten van Amsterdam of de schitterende natuur rondom de Loosdrechtse Plassen. Liever een andere locatie? Vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact op
Bentley Continental

Haal- en brengservice

Jullie bijzondere belevenis nog specialer maken? Dat kan! Met de haal- en brengservice van Rièra word je met een Bentley naar de speedboot vervoerd en bij terugkomst afgezet op jouw gewenste bestemming.

Boek uw privéchauffeur

Op de hoogte blijven?

Volg ons via onze social media kanalen en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van ons bedrijf, onze ligplaats, evenementen en foto's van de Hermes Speedster.

Patrick Fliers

Boek jouw onvergetelijke dag

Neem telefonisch contact op met schipper Patrick Fliers