Een dag vol spektakel

Vaar de Hermes Speedster

met een glimlach op uw gezicht


Samen met uw schipper de Nederlandse wateren ontdekken als nooit tevoren. Stap aan boord van de Hermes Speedster en geniet met uw (zakelijke) relaties van een compleet verzorgde dag op het water.

Ervaar het zelf

Afmeren in retrostijl

voor een culinaire tussenstop


Wilt u uw (zakelijke) relaties uitnodigen voor een lunch? Maak deze extra speciaal door met de Hermes Speedster af te meren bij één van onze aanbevolen restaurants en geniet van een culinaire lunch of diner.

Bekijk onze aanbevelingen

Ontdek de vaarlocaties

en bekijk alvast per locatie een aantal highlights die wij hebben samengesteld

Harderwijk

Ontdek Harderwijk

Een prachtige en historische Hanzestad met een moderne uitbereiding. Ze noemen het ook wel, het nieuwe Saint-Tropez van Nederland. Vertrek vanuit het boothuis van Nicks Boats en bekijk de stad vanaf het water. Meer af aan de gloednieuwe boulevard en geniet van een gezellig terras of ontdek de nabije dorpen als Zeewolde, Nunspeet, Elburg, Nijkerk of Bunschoten-Spakenburg. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Loosdrechtse Plassen

Ontdek de
Loosdrechtse Plassen

Zoals de naam al zegt bestaat de Loosdrechtse 'Plassen' uit verschillende plassen. In totaal telt men zes verschillende plassen met iedere zijn unieke karakteristieke eigenschappen. Geniet van de schitterende natuur, prachtige villa's en rustgevende water. Is dit nog niet genoeg? Vaar de Mijndense sluis in, laat alle hoofden draaien en betreed De Vecht.

Amsterdam

Ontdek Amsterdam

Een wereldstad die zich onderscheid van veel andere Nederlandse steden door de vele grachten die vrij vaarbaar zijn en u door rondom het centrum van Amsterdam leiden. Een ervaring die u niet wilt missen.

Boek uw onvergetelijke dag

Neem telefonisch contact op met schipper Patrick Fliers